På en stenig strand i Östersjön

Idag skulle jag egentligen ha varit hemma och fixat inför arbetsperiod. Nu blir det inte alltid som tänkt och i stället for jag ut på sjön. Ja, Sivan, jag vet att jag inte skulle men det var så jäkla fint väder och varmt så det gick nästan inte att vara kvar i stan.

Eftersom det blåste så förskräckligt så tänkte jag bara se om det gick att paddla ut på öppet vatten. Jag var nog klar över att jag skulle vara tvungen att vända i kanalmynningen. Väl där så visade det sig att det blåste rakt in och att det verkade teoretiskt möjligt att paddla rakt över till den första ön och så därifrån i lä ta sig till en fin solklippa. Sivan och jag hade tittat ut en vad det verkade fin sandstrand.

Väl där så var det en fågelstrand och det formligen stank av fågelskit. Alltså vände jag om och kryssade tillbaka till de öar jag kom ifrån. Här fann jag lä på västsidan och det blev ett par fina timmar i solen. Det blev nästan ett helt ba också.


I lä mellan ett par små öar


Här fann jag en klippa att sola, bada och äta lunch på

Kommentarer
Postat av: Siv

Ser at Du haft en härlig dag. Det är bäst att passa på att ta vara på soltimmarna. Greja för jobbperiod kan Du väl göra på nätterna. Kram!!

2009-06-25 @ 21:43:21
Postat av: Sivan

Hallo du! Jeg synes ikke du skal dra på tokt alene. Bra det gikk bra! Klemmer fra Siv.

2009-06-25 @ 22:34:12
Postat av: Systeryster

Skönt att lämna stan för en uppfriskande tur på vattnet. Det är varmt och skönt nu :-)

2009-06-26 @ 15:38:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0