Sovmorgon, dörrkarmar och hemmagjorda handukshängare

Idag tog vi återigen sovmorgon. Eller rättare sagt, vi låg kvar och slumrade. Grannen hade nämligen fått klartecken med att börja på badet sitt och klockan halv nio började han knacka bort sitt kakel. Eftersom hans badrum ligger vägg i vägg med vårt vardagsrum så hörs det ju väldigt väl. Vi låg i alla fall kvar och slumrade en timme till.

Så kom vi igång och efter frukost så bestämde vi att vi skulle fixa med lister och göra något åt hålet där portalen till köket suttit. Sagt och gjord. Detta har tagit i stort sett hela dagen med spring på stan och så hem och laga mat innan vi började. Så sattes det igång. Girsåg, slippapper och måttband. Efter en del klurande hade alla bitar kommit på plats.


Det mesta sågat och påväg upp


Köket blir arbetsplatsen


Kontakterna ska fixas i dagsljus

När det var klart stack Sivan ner på stan för hon har sett en handukshängare i Vi i villa som hon gillade. Nu skulle hon ha trävirke så hon kunde snickra ihop en sådan när vi ändå var på gång. Såg och borr och slip och en timme senare  var hon färdig. Resultatet ser du nedan.


Sivans snygga handdukshängare

Nu återstår lite slappa framför tv:n. Vi har varit nere på stan och ätit en pizza och kvar är bara lite småplock och att ta fram lite av det vi ska ha med oss i morgon när vi drar på tur någonstans utefter Tjustleden....

Kommentarer
Postat av: Siv dä

Vad fint det blir. Bra jobbat!!

Hoppas att NI får en skön dag på Tjustleden!!

2008-10-22 @ 22:34:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0