Med bara tre rullar toalettpapper

Då Sivan åkte till Norge i förrgår hade hon lite bekymmer för mig och att huset skulle vara fullt med allt jag behövde eftersom bilen skulle komma att vara på verkstad en tid.

En av de saker hon påtalade var att det bara fanns tre rullar toalettpapper. Katastrof eftersom hon skulle vara borta en hel vecka.    :-)

Hon kom mitt i alla funderingar om mina tidigare funderingar om tjejer, killar och toalettpapper. Utan att alltför noggrant gå in på detaljer så går det i stort sett en rulle om dagen här, om det nu inte är så att dottern ärpå besök. Då dubblas pappersåtgången.

När jag är själv hemma så går det en rulle i veckan. Maximalt!

Jag kan också avslöja att jag vet varför det är så olika, men det håller jag för mig själv.


Vet ni föresten att  toalettpapper i Norge  oftast hängs med rullen åt "fel" håll



Dagens övriga ämmen kommer vara hjärtstopp,  Michael Parkinson och säkert ett eller annat om julmaknaden som hålls uppe på bondbcken idag. Men först ska jag cykla ner på stan för att ta bussen vidare till Verkebäck där bilen min ska hämtas,

Seeyahh

Kommentarer
Postat av: anna

Japp, trist att flytta från den härliga vita vintern till den mer mörka/leriga/isiga/varannandags-vintern. Men så är det just nu i livet.



Ska bli spännande läsning senare idag...Parkinson gillar jag skarpt! Har ett sånt trevligt sätt att få igång ett samtal!

2008-11-29 @ 10:23:09
URL: http://annatanker.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0