En homosexuell nordisk stadsminister i kostym?

Ja inte vet jag var det kom ifrån, men i morse då jag låg för att sova länge smög sig denna man in i min dröm. Det var en väldigt speciiell historia som i drömmen nästan var som att läsa en bok. Mannen (stadsministern) hade det ihop med den socialdemokratiska partiledaren sedan massor av år. Ja, ända sedan de var små hade dom varit hopplöst förälskade i varandra. men dom stackarna visste ju att det skulle vara omöjligt att offentliggöra den kärleken dom kände.

Så stadsministern skaffade fru och två barn, medan partiledaren fortsatte vara ensam. Han fick heller inga barn. Nu löste dom problemet med att träffas genom att köpa ett parhus (har det med huset vi tittade på att göra) och så öppnade dom en gång mellan lägenheterna. På det sättet kunde partiledaren smyga in till stadsministern på kvällen och så kunde han smyga hem igen på morgonen utan att pressen fick nys om saken.

Kvinnan, frun till stadsministern visste såklart om detta arrangemang och accepterade det hellre än alternativet att skiljas. Barnen å sin sida var såklart införstådda de också. De gjorde vad de kunde för att få pappan (den kostymklädde stadsministern) att komma ut ur skåpet och tillstå öppet att han var homosexuell och älskade den socialistiske partiledaren.

Var nu kostymen kom in har jag inte klart för mig, men det handlade om att vara snygg och proper. Båda dessa herrar var verkligen det. Mörka kostymer, ljusa skjortor och flotta slipsar. Frun till stadsministern gick såklart inte av för hackor hon heller. Blond med hårsvall och vackra klänningar. Något säger mig att dom kom från Danmark, men det var mer underförstått.


Så nu ber jag Er kära läsare... ingen drömtydning tack! Ingen analys och använd inte denna dröm emot mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0