Snowboard i Västervik

Så kom vi oss äntligen ut. Temperaturen steg över natten från 8 minus till noll och därmed var det läge för Sivan att prova snowboarden som hon fick förra vintern. Vi tog promenaden bort till Skogshagaskolan som har en jättefin backe och så körde vi (hon) igång.

Tyvärr hade inte barnen gjort sitt jobb ordentligt sedan den sista snön kom. Det var alldeles för lite uppkört för att det skulle vara perfekt. Remsan hon nu körde i var kanske 4 meter bred vilket var synd då kullen är jättestor och har toppenfina möjligheter att lära sig som nybörjare.

Nu blev det i alla fall ett antal turer och på slutet gick det riktigt så bra. Nu ska brädan justeras så hon kör lite med goofy, alternativt duck. Helt klart verkar det vara att höger ska ner först ändå.

Nu ska vi till banken. Vi har fått en ny "vän" och han vill ta hand om våra pengar. Eller som han säger, se över vår framtid och våra investeringar. Undrar om han menar att vi ska inverstera någon annanstans än i Nordea? Får jag ett bra tips ska jag delge er det kära läsare.

Intill dess..... So long som man sade i barndomens westernböcker


Sivan går in i den branta delen


HerrE måste också prova snowboarden


Färdiga för denna gång. Det var en fin första runda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0