Så vräker det ner snö igen

Idag började det snöa redan på tidig förmiddag. Sedan har det varit till och från och i en period vräkte det ner, medans det annars har varit rätt hyggligt väder även om det var grått. Sivan och jag åkte till Gunnebo för en skdtur på förmiddagen. Vi hade egentligen tänkta ta med grillen, korv, bröd mm och slagit en signal till vår friluftskompis Mario eftersom tanken var att det skulle vara samma fina väder idag som igår, men av det blev inget.

Därmed ställdes korvgrillningen in och vi tog bara ett varv på spåret så vi blev svettiga. Vi hade egentligen tänkt stoppa på den nya restaurangen, Gyllne Hästen, nere vid Gunnebofabriken för dagens lunch. Nu slarvade vi med tiden så vi var så sena och därmed fick vi i stället äta hemma. Det gjorde inget visade det sig då dagens "dagens" inte var något som varken Sivan eller jag var sugna på. Vi får återkomma i nästa vecka om matsedeln är mer spännande då.

Hemma, efter dusch och lunch så blev det sängen och en film. En märklig sak som passerad utan att lämna ett enda spår i sinnet. Nu håller Sivan på att laga mat. Hon ville ha norsk pizza och då kände jag att det skulle vara jättetoppengott. Den ska snart in i ugnen och det innebär mat om 15 minuter. Dags att öppna en flaska vin med andra ord.

I morgon hade vi tänkt bege oss till Tolvmannabacken för alpina aktiviteter. Nu utfärdar dom en klass 1 varning (man pratar om 30-70 cm snö) för vädret så det innebär att vi skjuter på det ett tag. I nästa vecka ska vi försöka samla ihop en bil eller två för att ta en heldag igen.

Vi hörs!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0