Att knyta ihop påsen

De frågor som dykt upp under veckan och som lämnats obesvarade tänkte jag nu samla ihop. I tillbakablicken ser jag att jag borde börja med den försvunna kameran, Nej, den har ännu inte dykt upp, men jag har inte gett upp hoppet. Jag tror jag anar var den kan ha hamnat, alltså ber jag att få återkomma i ämnet. När det sedan gäller den nya så är den helt ok. Jag var ju lite rädd att inte den skulle ge lika bra bilder som den gamla, vilket den nog faktiskt gör. Vad som däremot är en nackdel med den är att den har så otroligt många finesser och inställningar som jag betalt för och som jag troligen aldrig kommer använda. Den är också på grund av det lite svår att ställa in de olika fotoalternativen.

Men vi uppsummerar genom att säga att jag är nöjd. Betyg på kameran blir fem!


Sedan var den basketkorgen som jag skulle sätta upp på väggen. Då jag inte varit ledig utan i stort sett sovit var dag denna vecka så har det inte blivit av (har nog egentligen vart lat, men det låter bättre med att ha jobbat). Jag ska försöka få till det i helgen då jag tror att grannarna kommer hem nu på lördag. Det vore toppen att ha den på plats om det blir fint väder eftersom vi är lediga. Foto kommer upp så fort den är på plats.


När det gäller förbannelsen på tele2 har jag utslungat den. Sivan har dessutom ringt och pratat med dom och det har sedan dess varit lite bättre. Två dagar utan internet den här veckan och en hel del av och på, men i det stora hela rätt okey. Jag vet inte vad det var, förbannelsen eller telefonsamtalet. Väljer att tro på det första alternativet.

Prins Carles vårlök tycktes gå veckopressen helt förbi. Eller var det så at alla vet varför han går omkring med en vårlök på kavajuppslaget utom jag? Hur som helst. Gåtan får intill vidare lämnas obesvarad. Om någon vet, skriv gärna en rad och berätta varför!

 


Föresten, hur töntigt låter inte Prins Charles? En prins ska vara ung, vacker och ha en otroligt flott prinsessa vid sin sida. Han ska vara blond med lockigt hår i tillägg. Precis som i sagoböckerna. Men hur är det? En man som är tunnhårig, snart 60 år, har inte helt slitit sig loss från mamma och har som fru Camilla Parker Bowles! Prins? Ha!

 

För övrigt var det två inslag som kändes extra viktiga för mig personligen. Det var rasismen i Västervik och det var AP:s förslag om förbud av sexuella tjänster. Båda artiklarna blev det helt tyst om efteråt. Troligen var det ingen annan som brydde sig. Jag får överväga om jag ska bli politiker när jag kommer hem till Sverige.

 

Till sist och inte minst så lämnades frågan om huset Sivan hittade öppen. Vid första anblick (alldeles nyvaken) såg det helt omöjligt ut. Idag efter att ha sett på det flera gånger så tycker jag det är fint. Nackdelarna är att det ligger alldeles för långt ut från centrum och att det är en hel del att göra, trots priset. Fint skick, men med plastgolv och gammelmanstapetet överallt. Badrum som är gamla och måste renoveras. Vi låter besiktningen styra om det ska bli besök eller inte.

 

That´s it folk´s! Bye bye


Kommentarer
Postat av: Sivan

Jeg krysser fingrene for at takstmannen ikke finner noe "skummelt" i huset.
Tvi tvi !

2008-03-08 @ 17:07:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0