Ska vi bli lite allvarliga igen?

Kanske inte, men det är återigen dags att packa väskorna för en ny jobbarvecka. Eftersom campingen överlämnades förts den sista april så blev det bara en vecka hemma. Siv som har skött det mesta administrativa har för första gången på över ett år kunnat luta sig tillbaka och göra just ingenting. Fast ett par telefonsamtal blev det allt från ägaren till campingen som hade ett eller annat problem. Det löste Siv på nolltid.


Sedan har hon såklart suttit en hel del vid datorn för att registrera och skriva räkningar på strömförbruk hos gästerna under det gångna året. Det blev förstås en god del jobb, men hon menar ändå att det är riktig semester nu.

Annars har veckan i huvudsak bestått av god mat och dricka. Det har blivit en god del vin till kvällarna tillsammans med grillad mat. Jag hade tidigare tagit hem den stora gasgrillen och den har varkligen fått jobba. Här fick vi också en lärdom. En tioliters lättviktstub med gasol kostar ca 800 NOK med tuben. På Rusta där man menar att det är prisgaranti för lägsta pris kostade 5 liter plus tub nästan 1600 SEK. Vi skulle varit ekonomiska och köpt tub med norsk regulator såklart, men ibland känner man inte för att vänta.


Vi har också kommit igång med träning igen. Det har varit dagliga cykelturer och till kvällarna har det endera blivit jogging i spåret där vi bor, eller så har det blivit långa turer på inlines i högt tempo. Det är härligt att röra på sig igen och kanske, kanske vi redan nästa gång (om en vecka) vi kommer hem ta fram kajakerna för en tur i försommarväder. För sett till Norge där det snöade 15 cm i veckan har vi varkligen haft tur.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0