Snöhelvetet

Tänk att det är likadant i vinter som förra året. Det hinner precis bara bli isar så ska det snöa. Nu var det dags igen i förrgår. Det kom mellan fem och tio cm snö som återigen omöjligör all skridskoåkning. Igår var Siv och jag ut till Bondbacken för en planerad skidtur på isen.

Vi tänkte åka norröver för att spana inför eventuell tur till Sladö den kommande helgen.

Nu blev det ingenting av med det då isen plötsligt var borta. Inte så att den smält eller så. Nej, den hade troligen bara brytits upp och seglat iväg. Den gör dessvärre det vid frånlandsvind och lite vågor.

I stället blev det Gunnebp och skidspåret där. Väl hemma och efter avklarad lunch det blev det långpromenad ner på stan för lite småinköp. Vi passade då också på att få i oss semla nummer två för säsongen på ICA. Toppengott!

Idag sticker vi tillsammans med turkamraten Stig söderöver och kikar hur det ser ut. För säkerhets skull tar vi med både skidor och skridskor. Kanske kommer det någon fin bild till eftermiddagen.


Kommentarer
Postat av: Pappis!!!!!!!!!!

Go`morron!!!!Otur med " Isen som försvann " låter som en romantittel.Den bord ju ligga kvar lite längre då det fortfarande är kallt .men ni har ju skidor i alla fall så sysslolösa behöver ni ju inte vara.Så påt igen,kramas å ha det.

2011-01-27 @ 09:39:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0