Sen kvällsmat

Tisdag och jag har varit här i Norge en vecka.

Arbetet utomhus har från och med annandag påsk verkligen skjutit fart. Vi har kantklippt gräs överallt runt receptionsbyggnaden. Vi har klippt gräsmattor både utanför här, men även nere på campingen och de ställen där traktorn inte kommer åt. Jag har rafsat löv, grenar och kottar och så plockat skräp såklart. I huvudsak flaskor och burkar som legat gömt i högt gräs och som nu kommer fram. Jag förundras att om någon blir bjuden på en Dajm uppe i kiosken, finner jag pappret slängt bakom hörnet. Överhuvudtaget finns det mycket att tänka om hur vi hanterar sopor. Det tror jag behåller på insidan av mitt eget huvud intill vidare

Siv har städat inne. Burit ut kartonger med allt möjligt till till kiosken. Likaså möbler, tv-apparater, kaffemaskiner och gamla datorer. Allt sådant som stått och samlat sig på övervåningen då den bara använts som kontor. Nu om vi ska bo där måste vi få lite ordning. För om vi ska driva hela campingen på två pers gäller överhuvudtaget att ha ordning och att jobba efter system så att allt hinns med och inget glöms bort.

Dagarna går fort och vid halv tio är vi ute och igång. Det är kalla nätter så innan dess är det inget skönt ute. Det blir gärna lunch alldeles för sent och därför blir även middagen förskjuten. Ofta blir klockan både åtta och nio innan det är dags. Då blir det gärna ett glas rött vin som vanligt. Speciellt om vi som i förrgår får igång grillen.

Idag fortsätter vi som tidigare. Vi har kärra i morgon då vi ska hämta en ny soffa som Sivs systerdotter snäll som hon är,  skänker oss. Då passar vi också på att köra löv och grenar som ska till kompost. Mer bilder kommer då det blir lite grönare ute.

Klockan är halv tio, dags att börja jobba!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0