Lunch som vanligt

Eftersom vi äter ute ganska ofta blir vi säkert alltmer kräsna. Egentligen äter vi sällan ute kvällstid, utan det blir mer dagens på olika restauranger. Ett undantag gjordes i torsdags då Siv bjöd på mat ute. Det var den före detta kvarterskrogen (som vi bojkottat sedan ett år på grund av att det var så mycket strul) A la Onkel som nu bytt namn och ägare. Nu heter den Lilla Krogen och drivs av en tidigare anställd på Harrys.

Det var en liten meny, men gott och snabb och god service gör att det säkerligen inte kommer dröja länge innan vi går dit nästa gång.

Fredagens meny var i stort sett potatisgratäng på hälften av dagens restauranger. Föresten så pratade man för någon vecka sedan om matpriser och hur dyrt det är. Det verkar som om Västervik inte räknas för här är det väldigt dyrt. I stort sett alla restauranger tar 80-85 kronor för dagens. En tia billigare om man tar maten med sig.

Hur som helst så blev det även denna vecka badhuset och bowlinghallen som besöktes. Där var det gratäng oc h som tillbehör rostbiff. Siv som inte är glad i rött kött hade turen att dom hade två rader med kött. En rostbiffrad och som mer påminde om gammal söndagsstek. Det gjorde i alla fall att vi gick därifrån proppmätta båda två och det tog många timmar (som vanligt efter lunchbuffé) innan vi kunde ta vår vanligalöprunda.

Nu är det dags att bjuda Sivan på kaffe på sängen och sen, sen är vi på gång....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0