Att välja rätt diskborste

Det har visat sig vara svårare än man kan tro. I alla fall om det är jag som är lite kravstor som får bestämma. Det började med att Siv köpte den blå, som i och för sig såg helt okej ut. Det var först när den låg i handen och man skulle diska man observerade hur obruklig den egentilgen var. Det var nämligen helt rak med borsten stående rätt ut. Att snurra borsten runt i ett glas visade sig vara helt omöjligt. Efter en del klagan lades den så undan och Sivan köpte en ny, en svart som såg ut som en racer.

Det var den dock inte!

Den var något mer anatomiskt rät,t men nu var det i stället borsten som var så stenhård att den fungerade mer som skrapa än som borste. Det var nästan så man blev rädd att det skulle bli repor på de nya fina Hadelandsglasen vi köpte förra gången vi var här. Nej, det var bara att inse att det behövde köpas en ny igen och nu tänkte jag att det var lika bra att jag köpte själv eftersom det var jag som klagade mest.

Så.... Inför resan hit var Sivan och handlade på ICA (ja, samma ICA som gjorde 667 mille i vinst under tredje kvartalet i år) och här valde hon till slut en bra borste. Ica's egen miljöborste med utbytbar borst. En röd borste som man kan hålla i ena handen och snurra den runt genom hela glaset och där borsten mjukt och följsamt hänger med i handens rörelser.

Tänk att bara en boste kan göra sådan skillnad på oppvasken!



Kommentarer
Postat av: Pappis!!!!!!!!!!!!!!!

Vi måste alla gå igenom livet hårda skola!!!!!!Håller med dig,även en diskborste ställer till problem........Kram på er Å hällsa!

2010-11-12 @ 15:44:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0