Slappa dagar

Så närmar sig denna periods arbete sitt slut. Det har varit full fart på jobbet, men väl hemma har det funnits gott om tid för att slappa, äta och sova.

Turistsäsongen är i stort sett igång och det märks. På torsdagen börjar de första campingfolkens komma. Sedan fyller det sakta men säkert på för att vara i det närmsta fullt när lördagkvällen är här. Oavsett väder åker folk ut i sina campingvagnar för att äta, dricka, röka och umgås. Det känns nästan som om det vore en tvånghandling för en del. För oavsett temperatur och väder ska man ut.

En bild över Randsfjorden tagen i går kväll påväg till jobbet

Idag är det söndag, hemvändardag. Det är härifrån jag fått idéen att folk känner sig manade/tvingade eftersom man rdan vid lunch börjar packa för att åka hem. Det är en efter en som stoppar tillbaka kylväskor och annan packning i bilarna och så töms sakta men säkert campingen.

Kanske de är trötta, kanske det är skönt att komma hem. För det är inte bara, bara att bo på camping. Det är rabatter, häckar och gräsmattor som ska skötas. Det är trädäck som ska snickras och det är tusen andra saker som också ska göras. Siv och jag är inte helt där ännu, men det kanske kommer.

Hur som helst så tycker säkert katterna att det är allra skönast när alla åkt hem. För det innebär att de kan ströva lite mer fritt när det inte finns någon att störa.


Skumma Desmo gömmer sig i skuggan inne i tältet


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0