Källsortering

Vi har nu varit hemma i Västervik i drygt ett dygn. Resan gick bra och klockan hade precis slagit nio när vi rullade in i en vintrig och snörik hemstad.

Idag står temperaturen på minus fjortonochenhalvgrad. Ungefär som igår med andra ord. Vi ägnade gårdagen åt besök i staden för en massa praktiska göromål. Vi hade fått en invitation till skridskoåkning på kvännaren som nu är plogad henom kommunens försorg. Detta avstod vi dock på grund av kylan. Däremot var vi på sportbutiken och fann skridskor till Sivan. Ett toppenpaket till hyggligt pris. Jag fann en rygggsäck som vi lade ovanpå och lyckades därmed pruta ytterligare.

Utanför vårt fönster snöar det idag för fullt. Jag har varit ute och skottat undan över två dm nysnö. Det båser också för fullt vilket gör att våra aktiviteter troligen blir av innekaraktär. Möjligen att vi tar oss en promenad till posten för att sända iväg ett paket i retur.

Vi måste också ta en tur upp till sopsorteringen idag. Det är inte klokt. Ett dygn hemma och det är radan fullt i plastboxen. Papper ligger inte långt efter. Vi är hyggligt miljömedvetna och försöker att inte köpa de varor som har två och tre pörpackningar. Trots detta så tornar det upp sig berg av sopor här hemma. Märkligt och en förbaskat onödig kostnad.Under diskbänken har vi vårt sopberg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0