Finväder

Det blev ingen snö igår. I stället fick vi sol och ett härligt vinterväder. Egentligen hade jag lust att gå upp i skogen och grilla korv, men snön gör det tämligen svårt att komma av den plogade vägen. Det är för närvarande gott och väl en halvmeter snö. Nej, i stället gjorde vi som vi tänkt från början.  Vi åkte till badhuset.

Det var nästan inget folk där, bara ett fåtal simmare och det var därmed gott om plats för oss. Jag som aldrig varit förtjust i själva simningen (har en kort karriär på 6 månader i FlensSS) simmade dryga 200 meter och låg sedan mest och plaskade. Sivan däremot som är en van motionssimmare drog iväg minst det femdubbla.

När det var avklarat gick vi över på vår dykträning. För den som inte vet satte vi upp ett antal grejor för några år sedan. Det var grejor som vi ville klara innan vi blev gamla och däribland var det två saker som ännu inte är avklarade. Dyka från tre meter och att kunna åka snowboard.

Nu var det väldigt länge sedan vi var och badade och därför blev det återigen bassängkantsträning. Därifrån gick Sivan till höjden med 30. 75 cm och tillslut minst 1.50 m, dvs svikten. Egentligen var hon nog klar för tre meter också, men jag lyckades stoppa henne tillfälligt. Vi ska ha något att se fram emot tänker jag :)

I går kväll fick vi så meddelandet vi väntat på. Kvännaren är plogad och därmed packar vi för skridskotur klockan 11. Det är friluftsfrämjandet som träffas för en tur. Tyvärr visar termometern  -19.6 grader för stunden.

Kanske blir det någon bild från det till kvällen


Tuppen satt på skorsten när vi kom ut från badet


Tändstickans nya bostadsområde


Här kan vi nog snart åka skridskor med lite tur


Kommentarer
Postat av: Siv

Skönt att det finns tillgång på aktiviteter oavsett väder. Men för dagen hoppas jag att temperaturen gått upp och Ni, liksom vi, har strålande sol,så att Ni kan ge Er ut på isen och testa skrillorna.

2010-01-09 @ 11:47:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0