En massa snö, och mer på väg

Hon är inte lätt på foten, men väl i kroppen. Därför lämpar Siv sig förträffligt att sända upp på taket då det ska tas ner snö. I tillägg är hon både stark och har god kondition. Därmed tog hon stege och spade för att skotta ner snön från altantaket som är det svagaste hemma hos oss. Det blev såklart massor av snö på gräsmattan som återigen kommer bli liggande länge i trädgården och även detta år göra lervälling om jag inte får iväg det ut i allmänningen.



När snön var skottad tog vi oss en promenad. Det har hänt en del nere vid det nya området och nyfikna som vi är ville vi kika på det. Inga nya hus, men de som är på gång hade det hänt en del med. Det blåste rejält nere vid vattnet och isen har nu verkligen lagt sig. Det har dessvärre även snön gjort vilket omöjliggör skridskor för den närmsta veckan. Vad som är glädjande och som vi tittade efter på hemvägen är att de fina alléhusen äntligen börjar begos. Två hus är inflyttat folk i och jag hoppas vi snart ser det lysa även i de resterande.



Temperaturen ligger idag mellan 6-8 minus. Vi hann en tur på skidspåret vid VO vid lunchtid och det var helt okej. I morgon planerar vi Gunnebo och racingskidor (vi hade våra nya fjällskidor idag). Det  är planerat massor av snö så de få dagar vi har kvar på ledigheten tar vi som de kommer.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0