Årets första paddeltur tillsammans


Vi startade tidigt i morse med frukost och packning av alla de ting man måste ha på en heldagspaddling. Vi hade redan bestämt oss för att paddla ut från Hornslandet och kryssa mellan öarna norrut, upp mot Lysingsbadet. Runda Grönö och till slut landa på någon av öarna kring Spårö för ett antal timmars solning och ätande.

Det blev till slut Päronholmen som blev vår ö för dagen. Här var vi ensama (trodde vi ända tills vi paddlade runt ön och ffann en hel hög med segelbåtar som ankrat upp) och fick en god överblick över farleden in från Spårö och därmed på all båttrafik som for igenom.

Solen värmde gott och vid halv fyra bestämde vi oss för att bryta upp. Då var jag rejält solbränd och kände att det räckte med solande för denna dag. Vi paddlade då runt lite och upptäckte alla de fantastiska öar och kobbar som låg i det yttre kustbandet. Sakta kryssade vi oss tillbaka till Horn där vi åt upp de sista smörgåsarna, saften och frukten innan vi for hem. Väl hemma var klcokan nästan 18 och det blev en timme i solen med en god bok innan det var kväller för oss.


Päronholmen med utsikt mot öppet vatten


Här har jag sett ut lägerplats för midsommar tillsammans med ungdomarna


Färdigsolat för dagen och vi beger oss ut på tur i stället

Kommentarer
Postat av: Petra

Hej! det ser härligt ut! längtar till midsommar nu! kramkram

2009-05-31 @ 09:17:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0