Semester

Så är den äntligen här, den efterlängtade semestern. Femochenhalv veckas ledigt och trots att vi har så mycket ledigt och i långa perioder så är detta efterlängtat. Nu ska det bara bli lite sol igen.

Dagen idag har ägnats åt trädgården och ärenden på stan. Vädret var varit växlande med två små regnskurar. Det har varit varmt och skönt vilket hjälper upp när man ska jobba ute. Vi har även denna gång köpt rosor i Norge och idag var vi till trädgården och inhandlade persikan som vi pratat om i flera år. Den växer till vidare i kruka uppe på altan tillsammans med pelargoner, olivträd och de olika jättegräsen.

På stan var det massor av folk. Det är så härligt eftersom de allra flesta är hyggliga trots att det blir lite trångt bitvis och det blir långa köer. Folk jäktar inte så farligt i semestertider. I alla fall inte i Västervik. På Stegeholms slottsruin var det konsert i kväll. Det var Rolandz med Robert Gustavsson. Kul? Bra? Inte vet jag; men vi får satsa på att hinna ner i morgon och tjuvlyssna lite utanför.


De senaste två tillskotten i rossamlingen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0