Hemma i Västervik

Så var vi återigen hemma. Vi åkte snart nog när jag slutat i går morse och stoppade ett par gånger på vägen för att rasta Desmo, vår katt och för att äta. Det innebar att klockan var närmare 18 då bilen rullade in framför huset vårt. Det blev avlastning, ett par snabba varv i trädgården, skörd av jordgubbar och smultron, koll av post och lite att äta innan klockan var 21 och jag stupade i säng.

Så var det idag och det hade utlovats regn. Det hade visserligen kommit ett par droppar under natten, men klockan sju var vädret vackert igen. Vid nio var vi uppe och strax i full fart. Det blev en tur på stan innan vi åkte och handlade. Det är verkligen sommar nu och turister och Västervikare överallt, i massor. Det är så kul att bara sitta och titta, men tillslut måste man sätta fart igen. Vi fann i alla fall ett par blommor vid en blomsterbutik.

Efter det har vi gemensamt hållit på i trädgården. Vi har klippt och krattat och vi har skördat jordgubbar idag igen. Vi har planterat och grävt och gjort en hel del annat också. I morgon är det dags för årets första Norgebesök och då ska vi ha det lite fint. Eftersom det troligen mest kommer bli hemlagat den närmsta veckan så ville jag ha en kebabpizza och det sade inte Sivan nej till. Vespan plockades ut och så åkte vi ner till hamnen. Det var verkligen lördag där. Sol, hav och massor av folk ute som åt eller drack öl. Vi själva köpte oss varsin kebabrulle och satte oss nere i hamnen medan vi åt. Vi tittade på båtar, stekare och folk flest. En fantastisk härlig blandning.

Nu är nu och det ska snart tas kväll. Sivan håller säkert på ute och måste nog hämtas in.

Vi hörs i morgon....


Egenskördade toppensöta jordgubbar


Vår norska klätterros som tog sig bra


Sivan och jag i full fart på vespatur ner till stan

Kommentarer
Postat av: Siv

Vad roligt att Ni har ett "paradis" att komma hem till som rymmer både jordgubbar och blommor. Förstår att Västervik blommar upp på sommaren och ger Er semesterkänsla!! Önskar Er fina dagar!! Kramar!!

2009-07-04 @ 21:27:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0