Helgen till ända och visfestivalen är slut för i år

Vädret här i Västervik har varit okej under dagen. Inget regn, men i perioder en god del moln och en förfärlig vind vilket gjorde att den planerade kajakturen ställdes in. I stället har vi suttit i solen, vi har ordnat med tyget på altanen och jag har på ett eller annat sätt lyckats laga Sivans bärbara pc. Vi får väl se hur länge den håller.

Igår kväll var det varmt och skönt. Vi tog cyklarna ner till stan för att lyssna på artisterna från utsidan och vi passade samtidigt på att äta kvällsmat från matstånden. Vi provade först Langos med creme fraice, lök och skinka. Tillagad av två oengagerade tjejer i tjugoårsåldern. överjävligt friterat bröd, lite utsmetad crene fraice med en klick lök och ytterligare en med skinka. 60:- tack!

Lite senare var det dags att prova grekiska grillspett i bröd. Smaken var okej, men fläskköttet var vanlig karré och som alla vet är hälften fett och senor där. Detta för 55:- vilket det inte var värt!

Vilka var det vi lyssnade på då? Jo, vi fick med en del av Staffan Hellstrand som var bra. Vi lyssnade också på Christina Kjellson som var både bra och kul och hade publiken med sig. Sen var det Pärsons pack och då gick solen ner och vi började dra oss hemåt. Vi skulle tagit en öl men det var så fullt på alla restauranger så det inte fanns plats i solen. Öltältet lockade få medan vi var kvar och därför kändes det inte speciellt lockande det heller.


Kustbevakningen tog sig en tur in i Gamlebyviken även denna kväll


Utsikt över hamnen, turistbyrån och fontänen


Solen sänker sig över båtarna och vi beger oss hemåt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0