Snart på tv

För ca två år sedan gkck det en programserie på NRK i Norge som hette förstoch sist. Den uppmärksamme tv-tittaren minns att vissa avsnitt även sändes i Sverige. Programledaren heter Fredrik Skavland och var/är en osedvanligt hygglig typ. Han hade alla möjliga intressanda och kända gäster. Både nationella, men även internationella med i programet. Alla fick göra sig hörda och i samtalet som pågick fick de gamla gästerna vara kvar medan nästa kom in. Ofta kunde vara både 3-4 gäster samtidigt.

En annan faktor till succen var säkert herr Skavlands intervjuteknik, eller sa vi säga sätt att bemöta gästerna. För det var just det att många gånger kändes det mer som ett smatal än en intervju. Trots detta (eller kanske på grund av) så tgs det många gånger upp frågor som var brännande och ibland känsliga.

Skavland som har en väldigt lågmäld profil fick på det sätter fram gästerna som huvudpersoner medan han själv bara var den som lotsade oss genom programet. Nu har ha sedan en tid varit i Sverige och har här fått ett erbjudande om ett nytt och eget intervjuprogram i samma stil, något som jag ser fram emot. Startdatum r fredag.

God dag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0