Desmo, tjejtjusaren

Nu när Sivan har varit borta har vi fått oss en liten vana här hemma. Desmo har sin beundrarinna i grannkatten och nu när han kom hem så tog det nästan ett dygn innan hon fattade att han var tillbaka. Men när det väl gått upp för henne så är hon en trogen gäst här i huset. Hon började nog tidigt komma eftersom hon är väldgt matglad och det ofta fanns lite på golvet. Hon till och med gck i brödpåsen på bänken.

Nu har vi dock lärt oss och hon får ingenting eftersom vi inte vill ha henne här hela tiden. Men nog är hon rätt så charmig när hon som både igår och idag kommer direkt hemifrån sig, hoppar upp i vårt köksfönster och visar att hon vill in. Väl inne så har hon bara hämtat Desmo, hälsar genom att snusa lite på hans mingipa och efter det har dom stuckit ut för att upptäcka ett eller annat på katters vis.

Under veckan det har varit kallt har hon kommit in både på för- och eftermiddag för att, vad jag tror, njuta värmen och sova lite grann. Då ligger hon oftast på stolen bredvid mig, under köksbordet, eller på en av stolarna påkontoret där det är lite lugnare.

Igår fick vi dock ytterligare besök. En rödrosa bondkatt som vari här flera gånger för att hälsa på Desmo. Dom gå bra samman dom också, även om dom inte verkar vara erotiskt attraherade av varandra. Vesle Fröken som vi kallar grannkatta tycks också gå bra ihop med denna och dom var visst mer samman innan Desmo dök upp på spelplanen. Det hela är lite märkligt eftersom katter i grunden är ensamdjur och inte lever i flock.


Som ett syföreningsmöte fast med katter på vår altan


Desmo tappar snabbt intresset för tjejerna och går sin väg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0