Ett medium för djur

På internet kan man hitta de mest märkliga saker och det är verkligen viktigt att kritiskt granska det man finner och läser. Kanske läsa både en, två och tre gånger innan man tar det till sig.

Det borde nog i alla fall denna bloggare gjort. Hon redovisar om ett medium hon träffat och inte är det vilket dussinmedium som helst, utan en som har kontakt med djur som lämnat de levandes skara.  För som bloggaren själv skriver... Mediumet behöver nästan inte ens namnet på djuret innan hon/han kan börja berätta saker om djuret. Mediet berättar glatt och villigt, inte bara om detta livets vemödor utan även om tidigare liv som djuret befunnit sig i.

Detta till det facila priset av 150 kronor. Är du sedan villig att hosta upp ytterligare 300, dvs 450 kr så kan hon dessutom heala ditt djur. Detta över tre gånger (och tre gånger och ytterligare tre gånger á 450 kr, osv i en evighet kanske).

Fasen, det är ju fantastiskt. Inte bara att kunna ha kontakt med de döda djuren. För kan dom prata genom henne/honom måste hon ju också förstå vad alla djuren säger. Här finns det affärspotential. Allt man behöver göra är att kontakta bloggaren så förmedlar hon adress och telefon till mediumet.

Fast faan tro´t

Jag anar lurendrejeri och att bloggaren står i maskopi med healaren/mediumet. Men det är säkert en och annan stackare som känner ett skriande behov av denna tjänst.
Klicka här så kommer du till bloggen och kan förföras.

Som vår käre August Strindberg skrev i Ett drömspel "Det är synd om människorna".
Idag mer än någonsin!Desmo, inte död ännu, bara väldigt trött

Kommentarer
Postat av: Anonym

.....og veldig tjukk!

2009-04-14 @ 22:46:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0