Arbetstid

Så var jag tillbaka till Norge sedan snart ett dygn. Desmo och jag tog det lugnt i går förmiddag och packade i ordning innan vi stack iväg. Klockan blev halv ett innan vi var klara. Då hade vi ätit lunch och testat ut den nya fina kompostkvarnen.

Det innebar att den stora högen med ris och annat som låg på gräsmattan örsvann på dryga 40 minuter.f. Jag satte en pressening under och så körde jag igång.

Det var just inget oljud och man behöver inte vara rädd för att grannarna ska gå ihop för att det är mycket bråk. Maskinen flisade upp allt jag körde i cm stora bitar och det var väl just inget som den inte tog. En rot fick jag inte i och det berodde på att istoppningshålet var för litet för de grenar som stack ut på sidan av roten.

Det var kort och gott en rent nöje att arbeta en stund på förmiddagen.

Vad som inte var lika kul var en olycka i Göteborg. Rusningstid, hög hastighet och en sekunds ouppmärksamhet gjorde att min front satt  i baken på en stor SUV. Den hade inte ett enda märke, medan  min lilla Mitsubischi var rejält skadad. Fronten hade tryckts in och  motorhuven hade vikt sig på mitten och stod rakt upp. Den kunde jag bryta ner och fortsätta färden men den går inte att återställa. Likaså har lysena troligen ändrat inställning och så gick det ett blinkerslyse.

Nu sitter jag således och tittar på ny bil och i nästa vecka när jag kommer hem ska beslutet fattas. Under tiden har jag sju nätter på akuten som ska avverkas.

Jag återkommer i morgon med  någon bild på bilen.


Lite av det som blev över

Kommentarer
Postat av: Siv

Vad trist att Du kolliderat med bilen. Det var tur att Du inte kom till skada.Kramar!!

2009-04-04 @ 21:08:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0