Lördag i Västervik

Efter att ha besökt kyrkogården fortsatte färden ner till stan. Sivan ville gå på secondhandbutik och såklart gjorde vi det. Det finns två stycken i närheten av centrum och där gick vi igenom det som fanns. Det tog ingen längre stund eftersom ingen av dom är speciellt bra. Jag undrar om dessa smålänningar inte är så mycket för att skänka saker?


Det gamla vattentornet i Västervik

Efter det tog vi en tur upp till det gamla vattentornet och kikade. Vi har tittat på det massor av gånger då vi varit ute och paddlat och nu var vi där. Det är väldigt ståtligt där det står på berget ovanför hamninloppet. Tyvärr var vi inte ensamma om att vara nyfikna eftersom det varit folk (barn med pokemon?) dår och svinat ner något förskräckligt. Det var synd för det hade annars varit ett fint utflykt och picknickmål.


Grekisk lunch = Gott!

Cyklandet gjorde oss hungriga så nere på stan och ett par butiker senare bestämde vi oss för att äta grekiskt vilket sällan gör oss besvikna. Därefter gick turen hem till målarfärgsåyts och slippapper. Något som kommer fortsätta även idag eftersom vädret är grått. Det enda planerade avbrottet är att ta sig ut till gamla sjukhuset där Friluftsfrämjandet bjussar på korv när dom försöker värva nya ledare till dom olika aktiviteterna.


Cyklandes hemåt. En del har massor av blommor kvar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0