Fredag och bara det sista kvar

Åter har en vecka gått och helgen närmar sig. Det innebär att vi efter snart tre veckor hemma snart ska åka och jobba igen. Vi hade tur denna gång och dottern kan komma och bo i huset samt att se till det lilla rödhåriga monstret (inte Sivan utan Desmo, Sivan blir med) Denna vecka har varit en bra vecka. Blandade aktiviteter hemma såväl som ute. Det har blivit en hel del turer ute i skogen och vädret har i stort sett varit bra, undantaget igår.



Vi har också fått en god del uträttat här hemma. Hallen, trappen och tv-rummet, är i stort sett klara. Det är ett tak som ska fixas och sen är det lite småfix med spackel innan lister och kontakter ska på plats igen. Har vi tur så hinner vi det innan vi far på söndag.



Vi ligger också väldigt bra till när det gäller resemat denna gång. Frysen är fylld med pizza, paj och piroger. Det finns korv, hamburgare, skinka och köttfärs. Idag ska jag göra en tjälknöl och en sista paj för att skära upp och ta med. Jag har denna gång 16 nätter i ett svep vilket innebär att det i stort sett blir äta, sova och jobba. Matlagning finns varken utrymme eller tid för i dessa perioder. Dessutom drar Norge troligen återigen ifrån när det gäller priser. Igår aviserade nämligen DnB NOR att dom tänker gå emot resten av västvärlden genom att höja räntorna. Det skulle förvåna mig väldigt om inte det påverkar matpriserna ytterligare (negativt såklart)



Vädret har återigen stabiliserat sig och det utlovade regnet och snöfallen har uteblivit helt här. Det är nog tur det för det är ordentligt surt i marken nu. Den behöver lite tid att sjunka undan. Just nu när jag tittar upp ochn ut genom fönstret ser jag att det återigen bröjat dugga ute.



Till sist en positiv nyhet. Västerviks kommun har till slut bestämt sig för att göra som de flesta andra kommuner i landet. Vi ska få slänga mjukplast tillsammans med det hårda. Det är något jag väntat på sedan vi flyttade hit. Idag slänger vi en till två soppåsar per vecka. Dessa är det i stort sett bara mjuk plast i.

Kommentarer
Postat av: Siv dä

Det är bara att njuta av de sista dagarna av ledigheten för denna gång. Det gäller att återhämta sig för de dryga arbetspass som ligger framför.

Önskar er en trevlig helg och en bra resa. Hoppas att väglaget inte ställer till det.

Kram till Er båda!!

2008-10-31 @ 10:24:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0