Underkylt

Natten skulle bjuda på snö och den skulle komma in vid midnatt. Så blev det inte. I stället kom det minusgrader och regn. Ett hällande ösregn som slog ner i asfalten under ett par timmar. Det frös omedelbart och ni kan väl gissa hur det slutade.

Ja, såklart med katastrof. Trafik och fallolyckor genom natten. I morse när jag gick hem så var det sedan någon timme kö in på legevakten av folk som druttat på ändan och brytit sig både här och där.  Jag är vädigt nyfiken på hur det ser ut nu på jobbet.

När jag själv gick hem så var det väldigt försiktigt. Ett lager is med isvatten oppepå gjorde att det nästan inte gick att  ta sig uppöver backen. Fötterna gled och man var verkligen tvungen att vara försiktig.

Annars närmar vi oss slutet av denna jobbarperiod och glädjer oss tll att få åka hem. Skridskosäsongen lär vara igång och torsdagsvandringarna med Antikrundan fortsätter så länge snön inte lagt sig. Har vi sedan tur blir det slalomskidor med nästa gång vi åker tillbaka för att jobba....

Kommentarer
Postat av: anna

lite snö kom i natt och en kompis som passerade vemdalen i förra veckan sa att två backar var pistade och folk åkte slalom...så det närmar sig.

2008-11-15 @ 11:13:50
URL: http://annatanker.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0