Ska vi danse



Så har finalen i den norska versionen av "Ska vi danse" gått. Den var egentligen aldrig spannande då det stod mellan den tidigare kande norske fotbollsspelaren Tore Andrè Flo och den tidigare glamourmodellen och brystdrottningen i Norge, Lene Alexanda Øien.

Flo som ar narmare två meter lång och har en kropp som borde omøjliggøra dans på någon mer avancerad nivå hangde trots detta med hela vagen till finalen. Kan det bero på att det ar ett fotbollstokigt land och alla alskar en tidigare stor fotbollstjarna (man har ju inte heller så många sådana idag). Det han inte fick till i teknik kompenserade han med glimt i øgat.

Lene Alexandra som redan tidigt gick ut och lovade att hon skulle gøra allt som stod i hennes makt før att lyckas visade snabbt att hon var en vældigt duktig dansare. Tillsammans med partnern Tom Erik Nilsen som før øvrigt varit i topp i stort sett alla år gav tittarna flotta och samtranade danssteg och fick flera gånger full pott av domarna. Jag kan inte låta bli att førundras øver vad dom får till. Jag gissar att det inte ar mycket annat an dans som galler i dessa veckor. I alla fall inte før dom som vill vara kvar hela vagen och komma till final.

Nu blir det superfinal nasta vecka. Vinnarna från de tre sista åren staller upp i ett nytt program dar de ska tavla mot varandra. Jag kan nog inte tro annat an att den tidigare glamourmmodellen vinner aven dar...

Detta missar vi tyvarr eftersom norsk tv2 precis som svensk tv4 inte bjuder på något utanfør tv:n

God morgen på dig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0