Äntligen husägare

Så var då pappren skrivna, pengarna har (tyvärr) lämnat mitt personkonto och vi är således husägare med allt vad det innebär. Väl vid inspektion av huset visade det sig att städningen var under all kritik. Det var yt-torkat men just inte mer än så. På de högre bänkarna och hyllorna var det inte ens det. På golven låg en god del skräp kvar på som var synligt för ögat och diskmaskin, spis, ugn och badrummen var just inte gjort något annat än just yt-torkat på. Bakom spisen och på sidorna låg gamla matrester sedan länge. Så det blev att ringa mäklaren som lovade att ta tag i detta under veckan som kommer.

Annars var det få överaskningar som vi fick. Allt som var gjort och som måste göras om på grund av bristande teknik eller fusk hade vi sett förra gången och fann lyckligtvis inget nytt (det räckte som det var). Men vi hade båda ställt in oss på hur hemskt det skulle se ut utan möbler eftersom det på vissa ställen såg illa ut redan innan.

Nåväl, det ska bli härligt att sätta spaden i den vildvuxna trädgården och sågen i träden om dryga veckan och på kvällarna kommer det akutmålas och fixas så vi i alla fall får det i presentabelt skick. Och vi tänker att det kommer ju ganska fort kännas otroligt snyggt med ganska små medel.

Bifogar några få bilder från en helt vild trädgård. Den ser jag fram emot att gå lös med gräsklippare, såg och spade i.









Kommentarer
Postat av: tuppa

oj, vad sugen jag blev att komma ned till er nu!! Som vanligt räcker inte tiden, men kanske kan vi komma ner under sommaren? Kram

2008-05-22 @ 11:46:50
Postat av: anna

Ni verkar ha att göra...;)

Grattis till husägandet & lycka till framöver!:)

2008-05-22 @ 14:05:58
URL: http://annatanker.blogg.se/
Postat av: Siv dä

Massor med lycka till. Ni kommer snart att märka skillnad när Ni börjar med finliret i trädgår´rn.

Kändes det inte kymigt att åka därifrån och inte få börja på direkten??

I helgen åker vi till Mackmyra och delar Bosses 60-årspresent - whiskyprovning i Mackmyra. Kramar!!

2008-05-23 @ 13:03:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0