Brand i elhuset

På morgonen idag, innan vi begav oss ut på tur hände en ovanlig sak. Jag satt på toaletten och läste Kalle Anka i godan ro då det blev en hiskelig smäll och lyset slocknade . Det lät märkligt nog som om smällen kom utifrån och väl färdig och ute så berättade Sivan att det rök färskräckligt ur den stora elstationen utanför huset.



Sivan var snabb och ringde brandkåren, jag gick och tog kort och så klädde vi oss eftersom vi var påväg ut. Brandkillarna var snabba och var nog på plats redan efter fem minuter. Så där gick dom, lite vilsna och sparkade i gräset utanför elhuset där det slutat ryka. Sivan som har förstånd att uppskatta en riktig karl OOOOHHHade sig då vi åkte förbi. Det var något det, sade hon och jag tror till och med att hon slickade sig om munnen, drog in lite saliv och sade slurp.



Nu var vi lite fokuserade på annat så vi tänkte inte mer på det än att det kunde ta tid att få tillbaka strömmen. Så väl hemma igen så tittade grannen ut och berättade vad som hänt. Hon hade varit ute med hunden sin och då gått förbi och kikat. Hon fann då den lille ekorren som roat oss i hela det sista året med sin framfart i träden och på marken. Han var rejält bränd och definitivt död. Troligen hade han tagit sig in i huset och där gjort något han inte skulle. Det blev slutet på hans karriär som klätterartist i furorna utanför vårt fönster.

Strömmen då? Ja, som synes så är den tillbaka.

Kommentarer
Postat av: Petra

ååhh. Vad äckligt! Begravde ni den eller lät ni den ligga?? Middag till Desmo kanske? Han har väl suktat länge efter den där rackaren?? KRamkram

2008-03-10 @ 20:12:47
Postat av: Anonym

Grannen som är snäll begravde honom. Annars hade vi ju kunnat haft grillparty! :)

2008-03-10 @ 20:25:59
URL: http://nicopia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0