Hemma till midsommar

Så har vi åter kommit hem. Efter en arbetsvecka i Norge så är det otroligt skönt att komma hem igen. Varken Sivan eller jag tyckte det var kul att åka förra fredagen, men hade inte så mycket val. Vi packade bilen och tog katta med oss för en norgestur på en vecka.

Allt har gått bra och på något sätt har klockan vridits tillbaka. Åter i hybel (liten lägenhet med bara det allra nödvändigaste) och med lätt packning och matlådor så vi klarar en vecka (som turen varade denna gång). Sen jobbar vi, sover äter och försöker passa på och socialisera oss genom att hälsa på någon av vännerna någon kväll. Gärna då genom en kopp kaffe (fika), eller en bit mat.

Desmo stackaren lider lite av detta resande. Han gillar kort och gott inte att åka och han gillar inte heller att komma bort där han inte får vara ute. Vi vågar inte släppa loss honom av rädsla att han  försvinner (han är en äventyrlig en som sticker iväg dit näsan pekar nämligen). Han är dessutom väldigt käck och här hemma flockas kvarterets alla kattfliclor runt honom och söker hans gunst.

Nu har vi packat upp lite och ätit kvällsmat och nu återstår bara nyheterna innan det blir sängen för mig. Jag har jobbat natten som var, vilket innebär att jag varit på farten sedan klockan halv ett i går.

I morgon vet vi inte vad vi ska hitta på utan det får bli väderavhängigt. Er andra önskar vi en riktigt fin midsommar!






Kommentarer
Postat av: Siv dä

Önskar Er också en fin midsommar - njut i fulla drag av den svenska skärgården!!!

Kramar

Siv

2008-06-19 @ 21:24:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0