Västerviksträffen

Det blev Västerviksträffen vi åkte på idag då vädret var lite ostadigt och regnet hela tiden låg och lurade på armlängds avstånd. Det har blivit ett par skurar. Vi bestämde at vi skulle köpa lite mer växter till trädgården och passade därför på att göra allt på en gång då vi ändå var ute.

Träffen var såsom man föräntar sig en bil -(Volvo)träff ska vara. Det var allt från gamla 142:or till nya C70, V70 och S60. Såklart var även alla andra modeller representerade också. Bilarna var i allt från rostigt, otvättat vardagsskick till otroligt påkostade, lackerade både ovan och under. Från bruksbilar i toppenskick till de som troligen åkt med transportkärra till utställningen. Dessa hade t om speglar under bilen där de stod för att man skulle kunna se allt krom och lackerade detaljer.

Vi gjorde oss en tur och förundrades. Fast den allra finaste var en mycket välvårdad S60 utan en massa pråligt tillbehör. Just bara svart, välputsad och toppenfin. Nedan lite bilder på de mest spektakulära och uppseendeväckande.

Jag har fortfarande problem med att ladda upp bilder. Dessa har tagit hela eftermiddagen...
































Kommentarer
Postat av: anna

Har nu uppdaterat mig om vad ni har haft för er...inte utan att man blir lite avis...;)

Själv har det varit hund för mig sedan i onsdags och Henrik har lekt ute från nio-tiden på dagarna fram till 22-23 på kvällarna med jämnåriga kompisar.



Kram på er!

2008-07-20 @ 21:33:52
URL: http://annatanker.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0