Kullen runt på inlines

Så har det äntligen blivit premiär för inlines. Det var något bland det första jag tänkte då Sivan och jag kom hit till Västervik. Från ett kuperat Norge med jättesmala vägar utan väggren och just inga cykelbanor, till här och nu med ett lätt kuperat landskap med asfalt, skapligt breda vägar och i stort sett cykelbanor överallt.

Välanvända inlines

Turen idag gick från Gertrudsvik, upp förbi polishuset och infartsrondellen (någon som vet vad den heter?) för att sedan åka vidare förbi speewaybanan, stallet och återigen Gertrudsvik. Turen tog nästan 25 minuter. Du hade jag stavar i de tyngre uppförslöporna. Det var en fin tur i värme och solsken och jag var rejält svettvåt då jag satte mig på trappan hemma för att dricka vatten.

Nyinköpt solstol

Efter duschen fanns det gott om tid för en stund i solen med boken jag håller på med.

En stunds avkoppling i kvällsolen

Nu är nu och då återstår bara en rad till Sivan den stackaren som jobbar nätter denna vecka. Hon skulle åka till stranden när hon vaknade, även fast det var lite molnigt. Jag håller tummarna för att det blev bra ändå...

Kommentarer
Postat av: Sivan

Sporty type! Og sååååå fine bilder. Det ser ikke ut som at du bor i en ghetto. Det ser riktig trivlig ut i Forellvegen, spør du meg! Jeg vil også på inlinestur. Kyss.

2008-07-22 @ 23:24:16
Postat av: HerrEriksson

Såklart jag inte bor i ett ghetto. Jag ställer o ordning kring mig med god hjälp av dig....



Vi planerar en tur om ca tio dagar, Det glädjer jag mig till ;)

2008-07-22 @ 23:31:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0