Fortsatt trassel med bredbandet

Gör att det inte går att få upp texter och bilder som önskat.

Igår var vi i alla fall ute på tur i staden. Våra norska vänner guidades genom vår nya hemstad och jag tror dom gav staden godkänt. Det var lite grått på morgonen, men lättade ganska snart upp och Västervik visade sig från sin somriga och bästa sida. Så vi tog bilen ner till staden och så gick vi. Runt i stort sett övarallt och kikade på rosor, hus, vatten och allt annat som vi fann intressant. Det blev en del äta och fika innan vi till slut på eftermiddagen var hemma. Då somnade alla utom HerrEriksson ute. Det var siesta innan speedwaymatchen mellan Västervik och Rospiggarna.

Startögonblicket

Ingen hade varit på något sådant tidigare, men alla tyckte det var kul och spännande. Såklart mer spännande då det blev lite dramatiskt. Västervik förlorade, men vad gjorde det oss.

Efterår blev vi bjudna på middag ute. Mat och en god öl i hamnen var en perfekt avslutning innan vi begav oss hemmåt för ett glas vin och lite småprat innan vi klev i säng strax efter midnatt.

Gränsö slott

Idag väntar kajak, bad, sol och picknickmat då det är strålande sol ute. Inte ett moln och nästan vindstilla. Det blir Bondbacken. Kvällen har vi bestämt ta på sjön. Det blir räkbåt med allt som tillhör. Jag återkommer med bilder från detta så fort det låter sig göras...

Tills dess... Hasta la vista

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0