Uppfäll toalettlock, ingen skitsak

Vi män har sedan vi var små fått höra att toalettlocket  ska vara nerfällt när vi går ut från toaletten. Varför har dom flesta av oss  aldrig förstått och när vi sedan frågat så blir nog svaret detsamma var än i världen man är. Svaret är att det är äckligt att se ner i hålet.

Så märkligt egentligen. För när jag tittar i hålet ser jag inget annat än porslin och vatten. Jag har rengjortdet hålet massor av gånger, men fortfarande har det bara varit porslin och vatten. De gånger det varit något annat har det varit porslinet som missfärgats av vattnet, inget annat.

Men bara vetskapen om vad man gör på toalettstolen tycks vara tillräckligt för att få igång en del (dessa människors förhållande till det onänbara är lite spännande men lämnas därhän denna gång).

Det är så äckligt att man inte ens kan prata om det. Man kan definitivt inte se det, utan måste gömma det onämnbara (eller rättare sagt stället det görs i/på) under ett lock. Det är klart att går man på ett utedass så har locket en helt annan funktion. Lukt och flugor, men hemma hos mig finns inget av dessa.

Så nu till saken. En skitsak kan tyckas men nog så viktig för den som drabbas. Enligt en engelsk tidninnglär, enligt Norska VG fyra unga pojkar ha stått och kissat när locket slagit ner över de manliga genitalierna. Detta slog så illa att just dessa fyra pojkar blev inlagda på sjukhus för observation. Du kan läsa artikeln här. Mörkertalet av det faktiska antalet drabbade är säkert stort i världen. Så för säkerhets skull, förbjud, eller ta bort toalettlocken :-)






Ett toalettlock i rekommenderat läge :-)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag rekomenderar alla att sitta ner o kissa,tjejer har inget val. Gissa hur kul det är att komma in på toa mitt i natten, yrvaken eller lite halvsovande och sätta sig på den iskalla porslinskanten...hua. Dessutom kan man ju som kille då inte riskera att locket faller ner över lille pille....

2008-12-17 @ 11:33:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0