Lördagsfika i Västervik :-(

Väl nere på stan ville Sivan ha något i magen. Klockan var nu kvart i fyra och det tog oss inte lång stund att inse att det skulle bli svårt att bara få något lätt. Korvgubbarna som förser vad vi tror hela Västervik (folk äter alltid varm korv här på stan och det är kö till de två mobila korvhandlarna) jobbbar inte på lördagar utan tycks tjäna tillräckligt mellan 9-16 vardagar. Kafé var mitt förslag, men det var lika illa där. Stängt och mörkt.

Frågan blir lite om det var hönan eller ägget som kom först. Är det inte några människor ute finns det heller ingen som vill ha något öppet. Men har man heller inget öppet blir det heller inga människor. Det känns lite som att man stagnerat i en självuppyllande profetsia där man alltid säger att Västervik är en blomstrande sommarstad, men som är helt död på vintern.


Så måste det väl inte vara. Den är vad vi gör den till. Nu fick vi i ställer gå till McDonalds för att köpa två koppar choklad med morotskaka till. Det var vatten i pappmugg med en påse Oboy bredvid.

Är det kul? Nej, men det var varmt och gott!


Trist fika på McDonalds i Västervik

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0