Ni kvinnor pratar om att föda barn....

...men det är inget mot en riktig förkylning hos en man!

Minns du den gamla reklamen med mannen som sitter böjd över ett ångande handfat med ahndduk över huvudet. Rejält täppt  i näsan framför han sin åsikt.

Nu är det inte så illa här, men av en eller annan anldening blev jag väldigt snuvig i går kväll. Plöstsligt och med ett evigt nysande har jag nu fräst och snorat så näsan är både röd och jätteond. Det tar aldrig slut utan bara rinner och rinner. Jag är också för tillfället ljusallergisk och nyser så fort det blir lite för ljust.För övrigt är det ingen fara alls.
Bara lite handikappande för stunden.


Kommentarer
Postat av: Siv dä

Krya på Dig!
I kväll har jag läst Dina senaste bloggar och kan inte låta bli att komentera besöket hos Skatteverket. Hade Du glömt att det finns något som heter "krångelsverige"?

2008-04-08 @ 22:33:31
Postat av: HerrEriksson

Jag hade nog det, men oavsett denna lilla incident så är svenska myndigheter och organisationer en dröm att ha att göra med. Dessutom är dom både hjälpsamma och som regel trevliga.

Här får man inte svar på mail eftersom dom menar att dom inte kan hålla på och kolla sådant. Personliga kontakter drar dom sig inte att ljuga vid om dom inte kan svara, eller det blir obekvämt... :-)

2008-04-09 @ 08:24:42
URL: http://nicopia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0