Att köpa ny skrivare

Att köpa ny skrivare idag är som att köpa dammsugare. Själva skrivaren kostar nästan ingenting, vare sig det är en gammal hederlig bläckstråle, eller om det är en laser. Inte ens färglasern kostar speciellt mycket idag. Till jul så trodde vi att skrivaren vår hade gått sönder, men det visade sig sedan att NÅGON hade lagt en penna på den som katten troligen hade lekt med. Pennan hade sedan  åkt i i pappersmatningen och låste så alltihop.

Jag gick ovetandes och köpte en ny och den gamla packades sedan ihop (det var då pennan ramlade ur och avslöjade sabotaget) och lades i kartong. Den fick sedemera dottern ärva . Hur som helst, den nya var sämre än den gamla och då  framförallt långsammare. Det visade sig också för någon vecka sedan att bläcket i stort sett var slut. Det dyker hela tiden upp en liten ruta på skärmen som säger att det är dags att köpa nytt bläck. Den föreslår till och med var jag ska köpa det. Flott som tusan. Det är bara det att sedan vi köpte skrivaren så har vi skrivit ut max tio papper.

Det är här liknelsen till dammsugaren kommer. Själva maskinen är billig men du får inga påsar med. Dom får du snart nog köpa dyrt vid sidan om.



God morgen på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0